Project omschrijving

JET BIK – Part of VELUX Commercial heeft in opdracht van Sunparks de Haan aan Zee een vernieuwingsplan ontwikkeld waarin veiligheid en het realiseren van minimale hinder aan de bezoekers, de belangrijkste uitgangspunten zijn. Dit mooie project omvat werkzaamheden aan de centrumfaciliteiten op het park, bestaande uit het leveren en monteren van een nieuw 3 laags polycarbonaat koepeldak voor het zwembad Aquafun. Door de samenstelling van de koepel met een 3-wandige polycarbonaat schaal zijn de koepels stootbestendig en voldoen deze aan de hoogste classificatie volgens NEN-EN 1873.

Toepassing van het JET BIK DC koepel systeem leverde een belangrijke bijdrage aan het realiseren van alle ontwerpeisen. De specifieke kenmerken hiervan zijn:

  • Een droog beglazingssysteem dat voorzien is van een primaire en secundaire waterkering
  • Een geïntegreerde waterhuishouding wat een waterdichte oplossing biedt.

Onze BIK lichtkoepels zijn geblazen in de maximale afmeting van ca. 2,7 X 1,8 meter. Deze zijn geplaatst in een 8-hoekige piramide constructie. Aan de binnenzijde zijn geconserveerde bevestigingsmaterialen gebruikt welke geschikt zijn voor een zwembadomgeving, geheel volgens de geldende normen.

Wij wensen de bezoekers van Sunparks veel waterpret in het zwemparadijs met extra daglicht.