Daglicht is magisch! Het maakt architectuur mooier, bewoners gelukkiger, medewerkers productiever, studenten geconcentreerder en patiënten gezonder. De wereld wordt beter van daglicht. Daar geloven we in!

Driven by Daylight
Ieder mens verdient daglicht. Thuis, op het werk, op school én in zijn vrije tijd. We zien het daarom als onze missie om die onmisbare bouwsteen van het leven voor iedereen bereikbaar te maken! Dat doen we door daglichtoplossingen in kunststof en glas te ontwikkelen en creëren. Dát is waarom we elke dag gedreven aan de slag gaan. Oplossingen die daglicht voor iedereen bereikbaar maken. Dát is onze drijfveer om steeds opnieuw te innoveren: Driven by Daylight!

Daglicht creëer je samen
Iedereen draagt een onmisbaar steentje bij aan de realisatie van daglicht in gebouwen. De gebouweigenaar die open staat voor de kansen van daglicht, de creativiteit van de architect, de aannemer en dakdekker die de klus klaren en de medewerkers van JET BIK die de benodigde daglichtproducten en gewenste ondersteuning bieden. Daglicht creëren we niet alleen. Dat doen we samen!