Maatwerk, ook in processen

Het ruime JET BIK assortiment omvat tal van makkelijk toepasbare producten. Bouwkundig geborgd en eenvoudig toepasbaar op elke bouwwijze door de geïntegreerde afwerkpakketten. Afgestemd op het plan van eisen, zowel technisch als  financieel. JET BIK bieden aansprekende extra‘s, zowel in haar producten als in haar dienstenpakket.

JET BIK maakt daarmee processen efficiënt en winstgevend. Onze ervaring, praktische instelling en automatisering staan garant voor een effectieve samenwerking met partners in de bouwketen. Daglichtoplossingen zijn ons terrein. Van ontwerp tot onderhoud en after sales. Wanneer JET BIK bij het ontwerp wordt betrokken deelt het haar kennis en ervaring om faalkosten te reduceren. JET BIK stemt logistieke processen af op die van haar partners in de bouwkolom. Om de lijnen kort te houden mogen relaties rekenen op één vast aanspreekpunt voor alle communicatie.

Een efficiënt en effectief proces

Consumenten kiezen vaak voor een nieuwbouwwoning omdat ze deze het beste naar eigen inzicht kunnen indelen. Om het de bouwketen makkelijk te maken heeft JET BIK een speciaal concept voor woningbouwprojecten ontwikkeld. Met dit concept houden we in iedere fase van een project de perfecte aansluiting met alle betrokkenen in de bouw, waardoor een efficiënt en effectief proces ontstaat.Download de folder, klik op de afbeelding.