Lichtkoepels in iedere vorm en ieder kleur

Vorm en afmetingen van een lichtkoepel kunnen de architectuur van een woning accentueren of juist volledig in het ontwerp worden opgenomen. De contouren van de ruimte bepalen vaak de levendigheid binnenshuis. Met bewust gekozen scherpe lichtlijnen of juist zachte overgangen die toch verrassen. Het basisprogramma van BIK Lichtkoepels bestaat uit rechthoekige, ronde, ronde halfhoge en piramidevormige lichtkoepels.

Wanneer meer esthetica gewenst is, levert JET BIK op aanvraag lichtkoepels in andere vormen en kleuren. Passend bij de architectuur en de functie van het gebouw.

Afgebeeld is de BIK Lichtkoepel Glas.
Klik op de afbeelding om naar het lichtkoepelassortiment te gaan.

Afgebeeld is de BIK Opstand RO 16
Klik op de afbeelding om naar het assortiment opstanden te gaan.

Opstanden

Een opstand is de thermisch geïsoleerde brug tussen de lichtkoepel en een bouwkundige dakconstructie. De keuze van de opstand komt onder andere voort uit de constructie van het dak, de dakbedekking en dakhelling. Ook spelen de behoefte aan ventilatie, indirect licht (noordlicht) en extra isolatie een rol. De opstanden van JET BIK zijn voorzien van een drievoudige waterkering waardoor een waterdichte afdichting is gegarandeerd.