Glas in publiek 2019-03-18T16:15:40+00:00

LocHal Tilburg

Onlangs is in Tilburg de vernieuwde LocHal geopend. Het gebouw is volledig gerenoveerd en biedt nu ruimte aan de bibliotheek, Seats2meet en Kunstloc Brabant. Bij de renovatie is een daglichtoplossing van JET BIK gebruikt: het JET DC Easy glassysteem. Het glassysteem zorgt voor optimale daglichttoetreding en creëert een frisse, natuurlijk verlichte ruimte.

Aquamarijn Nijmegen

Aquamarijn is een brede school waar kinderen en leerkrachten dagelijks in een prettige en gezonde omgeving moeten kunnen verblijven. Bij de renovatie is een deel van het oude gebouw, gebouwd eind jaren tachtig, behouden gebleven en geïntegreerd in het nieuwe complex. Bij de nieuwbouw en verbouw van deze school zijn de bestaande glaskappen vernieuwd door JET BIK.

Kerketuinen Den Haag

Voor de Haeghe Groep zijn zes, bijna 25 jaar oude, kunststof lichtstraten vervangen door nieuwe geïsoleerde glaskappen met triple (beloopbaar) glas en geïsoleerde profielen. De nieuwe glaskappen zijn super geïsoleerd. Er wordt een totale Uw-waarde van 0,7 bereikt.

Ter vergelijking: de oude polycarbonaat beglazing had een U-waarde van 3,0

Hogeschool Utrecht

In dit pand van circa 19.000 vierkante meter heeft Hogeschool Utrecht (HU) het Center of Expertise Zorg en Technologie gehuisvest. JET BIK heeft hier 10 shedkappen geplaatst voor optimale daglichttoetreding met goede isolatie en comfort.