Wilt u veel daglicht in uw gebouw binnenlaten? Dan vormt een lichtstraat van JET BIK een buitengewoon duurzame én esthetische oplossing.

De meerwaarde onze lichtstraten
Dankzij de ruime keuze in vormen en afmetingen zijn de mogelijkheden onbegrensd. Bovendien kunnen we onze lichtstraten uitvoeren met isolerende beglazing en ventilatie. Daarom worden onze lichtstraten veel toegepast in industriehallen, maar ook in energieneutrale gebouwen, woningbouw, supermarkten, kantoren en andere utiliteitsgebouwen.

Bekijk toepassingen

JET VarioNormJET VarioNorm
JET VarioThermJET VarioTherm
JET VarioTherm SJET VarioTherm S

VarioNorm

VarioNorm biedt een maatwerk daglichtoplossingen voor het platte dak. Met de VarioNorm lichtstraat heeft u betere verlichting van de ruimte dan bij verlichting door verticale vensters. VarioNorm heeft prima mogelijkheden voor exacte dimensionering.

Meer informatie:Productleaflet

JET VarioTherm

VarioTherm lichtstraten hebben een innovatieve zelfdragende opstand. Voor de beglazing bestaan diverse opties spouwplaat. VarioTherm lichtstraten zijn leverbaar met ventilatievensters of rook- en warmte-afvoervoorzieningen.

VarioTherm biedt duurzaamheid en voldoet aan hoge isolatie-eisen. Het kan de Uw­-waarde van de opstand tot 0,2 W/m²K verlagen. Het maakt hiermee een totale warmtetransmissiewaarde (Uw-waarde) van 1,1 W/m²K mogelijk.

Meer informatie:ProductleafletBestektekst

JET VarioTherm S

VarioTherm S lichtstraten zijn de zadeldak variant van de VarioTherm lichtstraten.

VarioTherm is de ideale oplossing voor projecten met duurzaam­heidscertificering en renovaties waarbij het gebouw moet voldoen aan hoge isolatie-­eisen.

Meer informatie:ProductleafletBestektekst

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Voor iedere situatie bieden we een passende oplossing.

Vrijblijvend informatie aanvragen