Daglicht daar waar het normaal niet komt

De BIK Daglichtbuis brengt daglicht naar ruimten waar geen directe toetreding van daglicht mogelijk is. De BIK Daglichtbuis kan een afstand van 8 meter overbruggen. De strakke vormgeving zorgt ervoor dat de BIK Daglichtbuis visueel volledig wordt opgenomen in zowel het in- als het exterieur van het gebouw.

Zo werkt de daglichtbuis
De daglichtbuis bestaat uit een compacte koepel op het dak die het daglicht opvangt. Een reflecterende buis transporteert het daglicht naar een lager gelegen ruimte. Hier zorgt een fraai afgewerkte diffusor voor een mooi diffuus licht.

Bekijk toepassingen

Daglichtbuis, plat dakDaglichtbuis, plat dak
Daglichtbuis, hellend dakDaglichtbuis, hellend dak

Daglichtbuis, plat dak

Brengt daglicht in iedere ruimte. Met een doorsnede van 25 of 35 centimeter, is het standaard geschikt voor dakdikten van 160 – 400 mm. Bij een dikker dak is een verlengbuis nodig. De dagluchtbuis is leverbaar met een enkele en dubbel koepel. De plafonnière is uitgevoerd in brushed alloy.

Meer informatie:ProductleafletTechnische tekeningBestektekst

Daglichtbuis, hellend dak

Geschikt voor een dak met een helling tussen 15°  en 60°. Brengt daglicht in iedere ruimte. Met een doorsnede van 25 of 35 centimeter, is het standaard geschikt voor dakdikten van 160 – 400 mm. Bij een dikker dak is een verlengbuis nodig. De dagluchtbuis is leverbaar met een enkele en dubbel koepel. De plafonnière is uitgevoerd in brushed alloy.

Meer informatie:ProductleafletTechnische tekeningBestektekst

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Voor iedere situatie bieden we een passende oplossing.

Vrijblijvend informatie aanvragen