De perfecte aansluiting tussen dak en lichtkoepel

BIK Opstanden vormen de perfecte waterdichte aansluiting tussen het dak en de lichtkoepel. De opstanden zijn ontworpen om een gegarandeerd waterdichte thermische onderbreking te vormen tussen de verschillende dakconstructies en de JET BIK daglichtoplossingen. Ook bij extreme weersomstandigheden.

Door uitstekende isolerende eigenschappen, met een U-waarde tot 0,7 W/m2K, leveren BIK Opstanden makkelijker een betere energieprestatie dan bouwkundige opstanden. U kunt kiezen uit rechte opstanden en schuine opstanden met een smalle of een brede flens (Europees of Benelux model). Alle opstanden zijn meerwandig. De opstanden zijn leverbaar in een lucht-, polystyreen of polyurethaan geïsoleerde uitvoering.

Bekijk toepassingen

BIK Rechte opstandenBIK Rechte opstanden
BIK Smalflens opstandenBIK Smalflens opstanden
BIK Breedflens opstandenBIK Breedflens opstanden
BIK Ventilatie opstandenBIK Ventilatie opstanden
BIK Speciale opstandenBIK Speciale opstanden

BIK Rechte Opstanden

De rechte opstand RO 16 is een eenvoudig te installeren, strak vormgegeven opstand met een bijzonder hoge isolatiewaarde. Daarnaast past de strakke lijnvoering in elk interieur. De dagkantafwerking is vereenvoudigd door een aftimmergroef van 10 mm in de opstand. Door deze aftimmergroef is het afwerkingsmateriaal op eenvoudige wijze, snel en strak te bevestigen.

Meer informatie:ProductleafletTekeningBestektekst

BIK Smalflensopstanden

De SF 16 is de doorontwikkelde versie van de SF 15. Met een geoptimaliseerde honingraatstructuur is een U-waarde gerealiseerd van 0,9 W/m²K. De PVC opstand is zeer energie-efficiënt en zeer geschikt voor duurzaam bouwen.

Meer informatie:ProductleafletTekeningBestektekst

BIK Breedflensopstanden

De BF 16 heeft dezelfde geoptimaliseerde honingraatstructuur als de SF 15 en kent dus ook een U-waarde van 0,9 W/m²K. De extra brede flens maakt montage makkelijk.

Meer informatie:ProductleafletTekeningBestektekst

BIK Speciale opstanden

Snelheid en efficiency zijn belangrijk. Voor renovatietoepassingen zijn daarom speciale opzetopstanden beschikbaar. De opzetopstand wordt op de bestaande opstand geplaatst waardoor een snelle en efficiënte renovatie wordt bereikt. Ook kent het assortiment een speciale noordlichtopstand en zijn er ook geprofileerde opstanden, speciaal voor daken met golfplaten Leverbaar.

Meer informatie:ProductleafletTekeningBestektekst

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Voor iedere situatie bieden we een passende oplossing.

Vrijblijvend informatie aanvragen