VELUX modulaire daklichten

Esthetische daklichten voor platte daken, VELUX modulaire daklichten vormen een daglichtoplossing voor platte daken die maximaal daglicht in het gebouw toelaat. De grote hoeveelheid daglicht komt mede doordat het kozijn van onderaf niet zichtbaar is. VELUX modulaire daklichten hebben een elegant en esthetisch ontwerp en laten daglicht binnenvallen in utiliteitsgebouwen waar mensen leren, werken of herstellen. Naast standaardformaten kunnen er – op aanvraag – speciale formaten geleverd worden.

Dakhelling VELUX modulaire daklichten kunnen geïnstalleerd worden in platte daken en daken met een helling tussen 0° en 15°. Voor een goede afwatering wordt een helling van minimaal 5˚ aangeraden.

De oplossing bestaat uit twee productcategorieën: Monolight en Linearlight. Monolight is een enkel daklicht, dat donkere ruimten kan omtoveren tot lichte, aangename ruimten. Linearlight is een reeks VELUX modulaire daklichten die door een geavanceerd verbindingssysteem aan elkaar verbonden zijn, zonder dat er extra ondersteuning nodig is. Zowel Monolight als Linearlight is verkrijgbaar als vast of ventilerend daklicht, indien extra comfortventilatie gewenst is. Monolight en Linearlight Vast zijn als inbraakwerend beschikbaar. Verder kunnen de daklichten eenvoudig geïnstalleerd worden dankzij de geprefabriceerde, geïntegreerde, houten opstand.

Brochures