Vrijwel vlak in diverse varianten

Glazen lichtkoepels onderscheiden zich ten opzichte van andere dakvensters door het strakke ononderbroken glasoppervlak, wat een groots panoramazicht oplevert. JET GlassLight en JET Fixed Glass zijn glazen lichtkoepels die bijzonder goed passen in een woon- en werkomgeving met een strak design.

JET BIK biedt diverse glasopties, bijvoorbeeld HR++ en triple glas. De warm-edge spacer technologie zorgt ervoor dat er ook tussen het glas en de opstand geen warmte verloren gaat.

De glazen lichtkoepels zijn ventilerend, inbraakwerend en doorvalveilig leverbaar. Ook is zonwerend glas beschikbaar.

Bekijk toepassingen

JET GlassLight nieuwbouwJET GlassLight nieuwbouw
JET GlassLight renovatieJET GlassLight renovatie
JET GlassLight ventilerendJET GlassLight ventilerend
JET Fixed Glass nieuwbouw & renovatieJET Fixed Glass nieuwbouw & renovatie

JET GlassLight nieuwbouw

Opgebouwd uit inbraakwerend veiligheidsglas en gevat in een thermisch onderbroken aluminium frame met een rechte JET BIK opstand RO 16. Deze combinatie maakt GlassLight sterk, duurzaam en inbraakwerend. Met de thermische onderbreking wordt voorkomen dat condensatie of schimmelvorming aan de binnenzijde van het raam optreedt.

Meer informatie:ProductleafletTekening
(lage zijde)Tekening
(hoge zijde)Bestektekst

JET GlassLight renovatie

Renovatieproducten

JET BIK heeft diverse daglichtoplossingen voor renovatiedoeleinden ontwikkeld. Zo is GlassLight leverbaar in een renovatie-uitvoering, zonder PVC opstand RO 16. De renovatie-uitvoering is geschikt om op een bestaande of bouwkundige opstand te plaatsen. Op eenvoudige wijze transformeert GlassLight een traditionele kunststof lichtkoepel in een eigentijds glasproduct met uitstekende isolerende prestaties.

Productleaflet

Tekening
(lage zijde)

Tekening
(hoge zijde)

Bestektekst

JET GlassLight ventilerend

Bij de ventilerende uitvoering is de motor volledig uit het zicht weggewerkt en kan het raam tot ca. 80 mm geopend worden. De motor(en) zijn op eigentijdse wijze te sturen met een afstandsbediening, JET Smart Control en met de meest gangbare gebouwbeheersystemen. Op deze wijze is natuurlijk ventileren eenvoudig en tochtvrij realiseerbaar.

Meer informatie:ProductleafletTekening
(lage zijde)Tekening
(hoge zijde)Bestektekst

JET Fixed Glass

Fixed Glass heeft een geharde buitenruit met een thermisch gescheiden en geïntegreerd keramisch randprofiel. Het heeft uitmuntende isolerende eigenschappen en is geschikt voor plaatsing op een bouwkundige opstand.

Meer informatie:Productleaflet

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Voor iedere situatie bieden we een passende oplossing.

Vrijblijvend informatie aanvragen