JET BIK - Driven By Daylight

JET GlassLight - een groots panorama

GlassLight triple behoort tot de best isolerende platdakvensters en is met een hellingshoek van slechts 3° vrijwel vlak en toch goed afwaterend. De vaste en ventilerende uitvoering van JET GlassLight zijn bovendien inbraakwerend.

De dakvensters zijn leverbaar met inbraakwerend dubbel HR++ glas met warm-edge spacer technologie of triple glas, al dan niet mat of zonwerend.

De JET GlassLight dakvensters zijn aan de buitenzijde voorzien van een poedercoating in RAL 7040 en zijn aan de binnenzijde RAL 9010 gecoat.

JET GlassLight Nieuwbouw
Opgebouwd uit inbraakwerend veiligheidsglas en gevat in een thermisch onderbroken aluminium frame met een rechte JET BIK opstand RO16.

Deze combinatie maakt GlassLight sterk, duurzaam en inbraakwerend. Met de thermische onderbreking wordt voorkomen dat condensatie of schimmelvorming aan de binnenzijde van het raam optreedt.

JET GlassLight Renovatie
GlassLight is leverbaar in een renovatieuitvoering, zonder PVC opstand RO16.

De renovatie-uitvoering is geschikt om op een bestaande of bouwkundige opstand te plaatsen. Op eenvoudige wijze transformeert GlassLight een traditionele kunststof lichtkoepel in een eigentijds glasproduct met uitstekende isolerende prestaties.

JET GlassLight Ventilerend
Zowel de nieuwbouw als de renovatieuitvoering is leverbaar in een ventilerende uitvoering. Bij de ventilerende uitvoering is de motor volledig uit het zicht weggewerkt en kan het raam tot ca. 80 mm geopend worden. De motor(en) zijn op eigentijdse wijze te sturen met een afstandsbediening, JET Smart Control en met de meest gangbare gebouwbeheersystemen. Op deze wijze is natuurlijk ventileren eenvoudig en tochtvrij realiseerbaar.

Opties en accessoires
  • Opaalglas d.m.v. matte PVB folie.
  • Triple HR++ veiligheidsglas met warmedge technologie.
  • Zon- en warmte reflecterend ZHR++ glas.
  • Intelligente regeling met wind- en regensensor of JET Smart Control.
  • JET SkyScreen buitenzonwering.

http://www.jet-bik.nl/media/img/Knoppen/Knop_bouwdetails_-EPCinzien.gif© JET BIK 2018 |