JET DC, hoogwaardig en duurzaam

De unieke JET DC Glassystemen bestaan uit aluminium profielen, voorzien van koudebrugonderbreking en aluminium afdeklijsten. De beglazing wordt met behulp van klemlijsten in de profielen bevestigd.

JET DC Easy Glas bestaat uit de basis van het JET DC Glasassortiment. Het is geschikt voor minder complexe daglichtconstructies. Belangrijk voordeel is de korte levertijd van dit deel van het assortiment.

De systemen kunnen zelfdragend worden uitgevoerd. Bevestiging op een draagconstructie van staal of hout behoort tot de mogelijkheden. U heeft de keuze uit de profielbreedtes van 50 en 60 mm. De profielhoogte wordt bepaald aan de hand van de overspanning, de roedeverdeling, het gewicht van het glas en de uitwendige belastingen. Condenswater wordt probleemloos naar buiten afgevoerd door het verholen gotensysteem.

 

Bekijk toepassingen

JET DC GlasJET DC Glas
JET DC Glas EasyJET DC Glas Easy

JET DC Glas

In de JET DC glassystemen is vrijwel elk type glas of (PV-)paneel toepasbaar is. JET DC Glas kan voldoen aan zeer specifieke eisen. Het is toepasbaar op grote bouwhoogtes en in willekeurige hellingshoeken. Hierdoor biedt het de architect vrijwel onbeperkte ontwerpvrijheid.

Meer informatie:ProductleafletTekening
(lage zijde)Tekening
(nokconstructie)Bestektekst

JET DC glas Easy

JET DC Glas Easy is een thermisch onderbroken daglichtsysteem met een hoge mate van functionaliteit voor eenvoudige daglichttoepassingen in glas. De geïntegreerde waterhuishouding zorgt voor een probleemloze afvoer van doorslagwater en condens in glas en panelen. De speciaal ontwikkelde profielen creëren een waterdichte oplossing. De slimme detaillering biedt een hoge mate van flexibiliteit.

Meer informatie:ProductleafletTechnische tekeningTechnische tekeningBestektekst

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Voor iedere situatie bieden we een passende oplossing.

Vrijblijvend informatie aanvragen