De ideale toegang tot het terras

Een BIK Dakterrasentree is ideaal voor het frequent betreden van het dak, bijvoorbeeld naar het dakterras. Deze dakterrasentree is een compleet product en bestaat uit een rechte opstand en in dit geval een glazen lichtkoepel. De lichtkoepel is voorzien van doorvalveilig HR++ of Triple glas. De gasveren zorgen ervoor dat de entree makkelijk zonder veel kracht is te openen en te sluiten. Met de raamboom is het venster eenvoudig diefstalveilig te vergrendelen.

Bekijk toepassingen

BIK Elektrische Daktoetreder GlasBIK Elektrische Daktoetreder Glas

BIK Elektrische Daktoetreder Glas

De Elektrische Daktoetreder Glas is een luxe entree tot het dakterras. De glazen kap laat daglicht binnen en dankzij de krachtige elektrische aandrijving biedt dit product ruimte voor ventilatie én een comfortabele daktoegang. De hiervoor gebruikte elektrische voorziening voor de daktoegang bestaat uit twee hoogwaardige lineaire 24V-aandrijvingen die links en rechts mooi weggewerkt zijn. Zo blijft er een ruimte toegang open.

De daktoetreder bestaat uit de rechte opstand ISO-therm met een thermisch gescheiden aluminium frame met isolatieglas. De kap bestaat uit isolerend veiligheidsglas; dubbel (HR++) of drievoudig (triple).

Kenmerken

• Standaard beschikbaar in 9 maten.
• Isolerend veiligheidsglas, 2- of 3-laags.
• Uitstekende isolatiewaarde tot Ug = 0,6 W/m2K. • Opening d.m.v. twee motoren.
• Geluiddempend.
• Doorvalveilig volgens GS-Bau 18.

Meer informatie:Productleaflet

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Voor iedere situatie bieden we een passende oplossing.

Vrijblijvend informatie aanvragen