Opties voor individueel maatwerk

JET BIK levert voor lichtstraten en glasconstructies diverse accessoires zoals ventilatieramen, doorvalbeveiliging en complete RWA systemen.

Bekijk toepassingen

JET BIPV-panelenJET BIPV-panelen
JET Ventria VensterJET Ventria Venster
JET Firejet RWAJET Firejet RWA

In de JET DC glassystemen is vrijwel elk type glas of (PV-)paneel toepasbaar is. JET DC Glas kan voldoen aan zeer specifieke eisen. Het is toepasbaar op grote bouwhoogtes en in willekeurige hellingshoeken. Hierdoor biedt het de architect vrijwel onbeperkte ontwerpvrijheid.

Meer informatie:ProductleafletTekening
(lage zijde)Tekening
(nokconstructie)Bestektekst

JET Ventria Venster

Het VENTRIA Venster is vervaardigd uit aluminiumprofielen van hoge kwaliteit, en kan, afhankelijk van het ontwerp, dienst doen als betrouwbaar rook- en warmteafvoersysteem of als systeem voor dagelijkse ventilatie. De thermische scheidingen rondom in het frame, de geoptimaliseerde vorm van de ruimten en liggers en het profiel van de klep zorgen voor uitstekende thermische isolatie. Het venster kan voorzien worden van ieder willekeurig type beglazing.Productleaflet

JET Firejet RWA

Firejet RWA systemen zijn veiligheidsvoorzieningen die speciaal zijn ontworpen om warme rook en gassen tijdens een brand snel naar buiten af te voeren. Firejet RWA systemen maken het voor hulpdiensten makkelijker efficiënt hun werk te doen. Ze zijn beschikbaar met een elektrisch of een pneumatisch (CO2) openingssysteem. CE-gecertificeerd product conform EN 12101-2.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Voor iedere situatie bieden we een passende oplossing.

Vrijblijvend informatie aanvragen