Maak het dakvenster compleet

De juiste accessoires zorgen voor extra veiligheid en comfort. Ze houden ongedierte en ongewenst bezoek buiten en verhogen de privacy binnen. Moderne domoticaoplossingen maken ook het ontwerpen van een intelligente woning mogelijk.

Bekijk toepassingen

BIK DagkantafwerkingBIK Dagkantafwerking
BIK InsectenhorBIK Insectenhor
BIK BinnenzonweringBIK Binnenzonwering
JET ModuGlas buitenzonweringJET ModuGlas buitenzonwering
JET GlassLight buitenzonweringJET GlassLight buitenzonwering

BIK Dagkantafwerking

BIK Dagkantafwerking is verkrijgbaar in iedere gewenste maat, geeft een belangrijke tijdsbesparing bij het perfect en naadloos afwerken van de binnenzijde (dagkant) van de lichtkoepel.Tekening

Insectenhor

De BIK Insectenhor weert insecten wanneer de lichtkoepel geopend is, zonder de lichtinval te beperken. De hor past op alle rechthoekige en vierkante lichtkoepels en wordt in de opening van de lichtkoepel gemonteerd.

BIK Zonwering

Het BIK zonweringssysteem is uitgevoerd in geplisseerd doek met een vuilafstotende finish. Het werkt zonwerend, isolerend en is decoratief. Het systeem kan met de hand worden bediend of elektrisch met een afstandsbediening.
Naast zonwering kan ook gekozen worden voor verduistering.Inmeetschema

JET ModuGlas buitenzonwering

Om het comfort en de veiligheid optimaal te benutten heeft JET BIK diverse accessoires op maat ontwikkeld. Voor JET ModuGlas is als accessoire buitenzonwering leverbaar.

JET GlassLight buitenzonwering

Om het comfort en de veiligheid optimaal te benutten heeft JET BIK diverse accessoires op maat ontwikkeld. Voor JET GlassLight is als accessoire buitenzonwering leverbaar.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Voor iedere situatie bieden we een passende oplossing.

Vrijblijvend informatie aanvragen