JET BIK - Driven By Daylight

JET BIK: een sterke, innovatieve organisatie


http://www.jet-bik.nl/media/img/NIeuw/Kaart_300x200_BENELUX.jpgJET BIK heeft meer dan 50 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige daglichtoplossingen. Als onderdeel van de internationale JET Group is JET BIK in staat om optimaal te investeren in de ontwikkeling van nieuwe, sterke, innovatieve, klantgerichte daglichtoplossingen.

Missie
Wij zijn het bedrijf dat leven, wonen en werken prettiger en gezonder maakt.

Visie
Het behalen en behouden van marktleiderschap in daglichtoplossingen voor Nederland en België met behulp van uitzonderlijke innovatieve producten, systemen en diensten. Hiermee wordt een significante bijdrage gerealiseerd in het behalen van Europees marktleiderschap voor de JET Group.


http://www.jet-bik.nl/media/img/P4041694.jpgAssortiment
We bieden een breed assortiment daglichtproducten, systemen en accessoires. Ook worden continu nieuwe daglichtproducten en daglichtsystemen toegevoegd aan ons assortiment. JET BIK biedt u daarmee het grootste assortiment daglichtoplossingen in kunststof en glas.


Vestigingen
Onze vestiging in ’s-Hertogenbosch is het Europese distributie- en assemblagecentrum en het verkoopkantoor voor de Europese markt. Hier komen dus de producten vandaan die u in de prijslijst terugvindt. De vestiging in Opmeer specialiseert zich in het ontwerpen, adviseren en realiseren van projectmatige daglichtoplossingen.© JET BIK 2018 |