JET BIK - Driven By Daylight

JET BIK voor de vierde keer de beste voor Hornbach

http://www.jet-bik.nl/media/img/Hornbach/luchtfoto groter (2).jpgVoor de vierde keer op rij kiest een aannemer voor een samenwerking met JET BIK als partner bij de bouw van een Hornbach-vestiging. Hornbach vraagt duurzaamheid, betrouwbaarheid en efficiency. Züblin Nederland, Dijkham Bouw (2x) en BAM maken gebruik van de expertise van JET BIK om te voldoen aan de eisen van Hornbach ten aanzien van daglichttoetreding. Na Geleen en Best is de bouw van de Amsterdamse vestiging inmiddels in volle gang. In Den Haag is de start voor JET BIK gepland in week 34.

8.781 duizend vierkante meter daglicht Inmiddels is er door de aannemers samen met JET BIK ruim 4.000 vierkante meter Vario-systeem geplaatst in Geleen en 1.820 vierkante meter in Best. Met Amsterdam 2.260 en Den Haag 2.390 erbij komt de totale dakoppervlakte op 8.781 vierkante meter.

Waarom JET Vario Systeem   

Europese normen en regelgeving geven Hornbach de gewenste zekerheid en vormen de basis voor het bestek. De gedetailleerde uitwerking hiervan moet verrassingen voorkomen en efficiencyvoordelen bieden tijdens de realisatie. Daar ligt voor de betrokken aannemers de uitdaging.

De internationale oriëntatie van JET BIK biedt zowel voor opdrachtgevers als aannemers zekerheid en vertrouwen. Met JET Vario Norm en JET Vario Therm heeft JET BIK twee gecertificeerde snelbouwsystemen in huis. De JET Vario-systemen zijn voor Hornbach al meerdere malen toegepast en voldoen ook aan diverse Duitse normen, waaronder de Allgemeine Bauaufsichtliche Zulassung. De systemen zijn vliegvuurbestendig, doorvalveilig en inbraakvertragend getest conform DIN 4102 deel 7.

Om de efficiency tijdens de bouw te vergroten wordt het systeem geleverd met zelfdragende opstanden. De aannemer hoeft hierdoor geen raveling aan de lange zijden van de lichtstraten aan te leggen.

Duurzaam en flexibel

Het JET Vario Therm snelbouwsysteem biedt de aannemers en eigenaren van industriële gebouwen een uniek, volledig thermisch gescheiden daglichtoplossing.  JET Vario-systemen halen een Uw-waarde van 1,1 W/m2K. De flexibiliteit komt vooral ook tot uiting in de variatiemogelijkheden die de JET Vario-systemen bieden. Er zijn diverse vorm- en beglazingsmogelijkheden en de JET Vario-systemen zijn leverbaar met EG-gecertificeerde SHEV-systemen. De zelfdragende constructie van de systemen en de ervaring van JET BIK dragen in belangrijke mate bij aan efficiency van het project.

http://www.jet-bik.nl/media/img/Hornbach/_EYE1907.png


© JET BIK 2018 |