JET BIK - Driven By Daylight

De ervaring met het JET ModuGlas Zelfbouwpakket

Eind vorig jaar hebben we het JET ModuGlas zelfbouwpakket geïntroduceerd. Deze hoogwaardige lichtstraten zijn in delen te vervoeren en makkelijk zonder kostbaar hijs- of tilmaterieel te plaatsen. Inmiddels zijn er al een aantal van deze lichtstraten geplaatst. Lees hier de eerste ervaringen met het plaatsen  van een JET ModuGlas lichtstraat! 

Is het plaatsen makkelijk?
http://www.jet-bik.nl/media/img/ModuGlas/DHZ.png
Iedere handige doe-het-zelver kan de lichtstraat plaatsen. Het kan eigenlijk niet fout gaan. Het werkt het makkelijkst als je vooraf de onderdelen sorteert aan de hand van het onderdelenoverzicht in de montagehandleiding.
Klik hier voor een kijkje in één van de montagehandleidingen: ModuGlas Lessenaar type 5. 
 
Heb je verder nog iets nodig?
Als je twee rechterhanden hebt, dan is dat voldoende. Alles wordt meegeleverd. Van een compleet op maat gezaagde houten opstand tot een dopsleutel om de schroeven aan te draaien.
 
Hoe ging de montage?
Prachtig, alles was prima op maat en de onderdelen sloten mooi aan. Het inplakken van de opstand moet wel even met aandacht gebeuren.

Wat vond je klant ervan?
Die vond het heel mooi. Hij heeft nu een zee van daglicht in huis voor een prima prijs. We hebben de kosten van een kraan bespaard en daar was hij natuurlijk bijzonder blij mee. Alles verliep prima volgens plan.

En wat vind jij ervan?
Tevreden klanten betalen makkelijker en ook dat is mooi meegenomen!
 

Wilt u ook de voordelen van het JET ModuGlas zelfbouwpakket ervaren? Registreer u op www.moduglas.nl met creditcardnummer 1715 0226 3661 0702 voor 10% korting of neem eerst vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs via telefoonnummer 0226 - 366 107.


© JET BIK 2018 |