JET BIK - Driven By Daylight

3.480 m2 koepel voor Aqua Mundo Center Parcs

Na 18 jaar is de koepel van zwembad Aqua Mundo in Center Parcs Kempervennen vervangen. Met 900 nieuwe 3-wandige, heldere koepels is in slechts 4 weken een koepeloppervlak van 3.480 m2 gerealiseerd voor nog meer daglicht.

Meer


Jumbo Foodmarkt Amsterdam

Het karakteristieke behouden, maar dan wel voorzien van  hedendaagse kwaliteit. Een inspirerende klus voor zowel architect en aannemer als voor JET BIK.

Meer


MFC Omnibus in Arnhem

Het MFC Omnibus in de Arnhemse wijk Schuytgraaf is LEAN gebouwd binnen een kort tijdsbestek. JET BIK was hofleverancier van alle daglichtvoorzieningen in het dak van het gebouw.

Meer


Daglicht laat een huis leven

Daglicht is zo gewoon dat we er niet eens meer bewust over nadenken. We beschouwen het als vanzelfsprekend en vergeten vaak alle positieve eigenschappen. Daarom is het goed er bij het ontwerpen van een droomhuis even bij stil te staan. 

Meer


LocHal Tilburg

In mei van dit jaar is de bouw van de LocHal in Tilburg van gestart. In de monumentale voormalige treinwerkplaats van de Nederlandse Spoorwegen vinden een bibliotheek en diverse instellingen die gelieerd zijn aan cultuur, kennisontwikkeling en ondernemerschap hun thuis.

Meer


Inspiratie voor architect

Vraag nu ons nieuwe inspiratieboek aan! Dit combineert vormen met techniek en toont aansprekende voorbeelden van onze projecten. Fraai vormgegeven architectuur waarin onze daglichtproducten en systemen zijn toegepast. Natuurlijk daglicht brengt gebouwen tot leven, daar tekenen we graag voor.

Meer


JET Vario Therm: de unieke zelfdragende lichtstraat

Een efficiënt all-in-one snelbouwsysteem voor lichtstraten in bedrijfshallen. Dat is het nieuwe JET Vario Therm. Dankzij de zelfdragende en volledig thermisch gescheiden lichtstraatopstand is er geen stalen onderconstructie nodig. Met als resultaat: besparen op materiaal, bouwtijd en energie. 

MeerGrillodur in Gevelbouw

In de nieuwste uitgave van Gevelbouw, vaktijdschrift over gevels, glas en daken, is een artikel gepubliceerd over ons Grillodur®. 

Meer


JET BIK maakt het rond

Als enige in Nederland produceert en levert JET BIK nu ook een rond glasraam. Hierdoor is een verdere verduurzaming mogelijk van ronde kunststof lichtkoepels. Met een lichtkoepel is een Uref, haalbaar van 1,1 W/m²K, in combinatie met het ronde glasraam wordt nu zelfs een waarde bereikt van 0,6 W/m²K. Door het succes van de rechthoekige BIK Lichtkoepelglas, is de introductie van deze ronde variant een logische stap in de verdere completering van het assortiment.

MeerDe ervaring met het JET ModuGlas Zelfbouwpakket

Eind vorig jaar hebben we het JET ModuGlas zelfbouwpakket geïntroduceerd. Deze hoogwaardige lichtstraten zijn in delen te vervoeren en makkelijk zonder kostbaar hijs- of tilmaterieel te plaatsen. Inmiddels zijn er al een aantal van deze lichtstraten geplaatst. Lees hier de eerste ervaringen met het plaatsen  van een JET ModuGlas! 

Meer


JET Group takes over BRAMO Glass og Klima AS

With effect as of 19 February, the JET Group (Hüllhorst, Germany), which is active throughout Europe, acquired 100 percent of the shares in the company BRAMO Glass og Klima AS (Lierskogen, Norway). BRAMO is one of the largest companies in the field of fire protection and SHEV on the Norwegian market.

Meer


JET BIK glazen daglichtproducten stootbestendig en dus doorvalveilig

Naast een optimale lichtdoorlatendheid, hoge krasbestendigheid en uitmuntende isolatiewaarde kan JET BIK nu ook de claim ‘stootbestendig conform Bouwbesluit’, beter bekend als ‘doorvalveilig’ aan de producteigenschappen van haar glasproducten toevoegen. Onafhankelijk onderzoek toonde aan dat de JET Glasproducten voldoen aan het bouwbesluit en daarmee aan de nieuwste normen ten aanzien van stootbelasting.

Meer


Glazen lichtstraat nú verkrijgbaar als bouwpakket

ModuGlas, onze compacte glazen lichtstraat, is nu ook leverbaar als bouwpakket. In de vorm van een lessenaar met muuraansluiting of zadeldak. Alle onderdelen zijn zo uitgevoerd dat ze goed handelbaar en makkelijk met de hand te transporteren zijn. Montage is heel eenvoudig, ook voor de handige doe-het-zelver (DIY).

Meer


Houd ongenode gasten buiten

Voor iedereen die op vakantie gaat of gewoon maar even de deur uit is, is het een veilig idee als de woning voldoet aan de eisen t.a.v. inbraakwerendheid. Om bewoners die zekerheid te bieden en de bouwbranche handvatten te geven, zijn er o.a. de eisen in het Bouwbesluit en het PKVW. 

Meer


Nieuwe generatie BIK Lichtkoepels SCC

Wilt u optimaal daglicht door het dak laten binnenvallen, maar de zonnewarmte moet buiten blijven? Dan is het tijd voor de nieuwe generatie Lichtkoepels SCC van JET BIK. Nu met een hoge lichtdoorlatendheid!

MeerStrakke architectuur en daglicht op maat

De nieuwe wijk Schuytgraaf wordt wel getypeerd als ‘Arnhem in de Betuwe’. De wijk ligt op een steenworp afstand van de Betuwe en is ruim opgezet in het groen.  JET BIK levert een belangrijke bijdrage aan de realisatie van het prachtige multifunctionele centrum (MFC) van de wijk.  

Meer

© JET BIK 2018 |