JET BIK - Driven By Daylight

Renovatie belicht

Renoveren met behoud van het goede. Renoveren om te verbeteren. Of renoveren om de functionele eigenschappen van een gebouw op een eigentijds niveau brengen. De oplossingen van JET BIK bezorgen gebouwen een 2e leven.

Recent heeft JET BIK diverse aansprekende projectoplossingen gerealiseerd. Bijvoorbeeld plaatsing van BIK Isolight Zadeldaken op een oude industriehal of een rijksmonument dat volledig in de oorspronkelijke staat is teruggebracht, maar wel voorzien is van isolerende JET BIK lichtstraten. Functionele vernieuwbouw van objecten met aansprekende architectuur. Architectuur die behouden blijft, met een comfortniveau dat niet onder doet voor nieuwe utiliteitsbouw.
Klik hier voor onze referenties.

Ook de daglichtoplossingen in de woningbouw zijn de laatste jaren sterk doorontwikkeld. Oplossingen die meer wooncomfort bieden en tevens sterk bijdragen aan een lager energieverbruik. Oplossingen die snel & eenvoudig zijn aan te brengen, vaak zonder breek-, stuc- en schilderwerk. En tot 1 juli 2015 blijft renoveren, aan- of verbouw voor de particuliere woningbezitter extra aantrekkelijk vanwege het lage BTW-tarief van 6%!© JET BIK 2018 |