JET BIK - Driven By Daylight

Daglicht in Vorm

Inval van zonlicht en daglicht levert een belangrijke bijdrage aan de beleving van de ruimte. Het vormt de ziel in een gebouw. De veranderingen van natuurlijk licht, bijvoorbeeld door het dag- en jaarritme, bieden architecten allerlei ontwerpmogelijkheden.

Op de juiste wijze toegepast geeft licht extra kleur en dynamiek aan wanden, vloeren en de beleving van de ruimte. Wie vindt het niet prettig om in de ochtendzon te ontbijten?! En is het niet heerlijk om na een dag hard werken van de ondergaande avondzon te genieten?!

Ontwerpen met daglicht
Ontwerpen met daglicht draagt bij aan een beter binnenklimaat. Het zorgt voor contact met de natuur. Voor het beleven van het dagritme waardoor mensen zich beter gaan voelen. In een gebouw waar het goed vertoeven is. Daglichtoplossingen van JET BIK geven  een gebouw tevens een eigen, karakteristiek gezicht; het draagt daarmee bij aan het architecturale karakter van een gebouw.

Bekijk hier een korte impressie van de mogelijkheden die JET BIK biedt!

Steek uw licht eens op bij JET BIK
Daglicht geeft ons energie. Het brengt ons in vorm; thuis, buiten en op het werk. Overal brengt natuurlijk licht de wereld tot leven. Ontwerpen met daglicht is vormgeven in glas en kunststof.  Het heeft een onmiskenbare invloed op de architecturale uitstraling van de ruimte of een gebouw. JET BIK wil hier maximaal aan bijdragen. We willen architecten en (licht)vormgevers bijstaan. Als inspiratiebron en adviseur. Met innovatieve, praktische oplossingen en de nodige knowhow. Met maatwerk. In kunststof en glas. Recht of gebogen. Voor gevels of het platte dak.

Klik hier en neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend advies!© JET BIK 2018 |