Dak_Dessau Gebogen_Dak Station Dak_Dusseldorf

Vraag onze nieuwsbrief aan

Driven by daylight

Elke dag weer bezorgt daglicht ons nieuwe energie. Thuis, buiten en op het werk. Overal brengt het de wereld tot leven. Met innovatieve, duurzame daglichtoplossingen benut JET BIK deze onuitputtelijke bron en laat daglicht binnen. In de wetenschap dat mensen zich daarbij prettiger voelen en beter presteren. Met ons brede assortiment daglichtoplossingen in kunststof en glas gaan we mee in de beleving van architecten, leveren we oplossingen die passen in de plannen van bouwers en bieden we eigentijds antwoord op de vraag van gebouweigenaren. Dat is onze drijfveer om steeds opnieuw te innoveren: Driven by daylight!

Vraag nu ons schetsboek aan!
Ons schetsboek combineert vormen met techniek en toont aansprekende voorbeelden van onze projecten. Fraai vormgegeven architectuur waarin onze daglichtproducten en systemen zijn toegepast. Natuurlijk daglicht brengt gebouwen tot leven,  daar tekenen we graag voor.

Klik hier om het JET BIK schetsboek kosteloos te ontvangen!

Nieuw!
Oerdegelijke daglichtoplossingen voor meer veiligheid en rendement: de BIK Lichtkoepel Glas, het BIK Lichtkoepel Glasraam en het BIK Dakluik.
SQL fout


© JET BIK 2018 |